Het was weer een spetterend carnavalsfeest! 

Vrijdagochtend 08:30  werd de rode loper uitgerold en kwam het team onder begeleiding van het dweilorkest het schoolplein op. Terwijl de rest van de school zich in polonaise over het plein liet leiden, bereidde klas 6 zich voor op hun grote entree over de rode loper. 

Toen klonk er gefluit en geroep van body guards (ouders klas 6) en daar kwamen de beroemdheden (klas 6) aan over de rode loper, toegejuicht door alle andere carnavalsvierders. Daarna werd de carnavalsnaam van de school gepresenteerd. Traditiegetrouw mogen de zesdeklassers een naam bedenken en het bord beschilderen. Zo heette de school dit carnavalsfeest: Het Kletskippenhok.

De rest van de dag was er een activiteitencircuit in de school met een klimparcours, pannenkoeken bakken, knutselen, fotograferen én twee heuse waarzegststers (Juf Hanneke en Juf Vismaya).

De dag werd feestelijk afgesloten in de zaal waar elke klas een lied en act liet zien…

Moe maar voldaan gingen we de voorjaarsvakantie in.

Alaaf!