Spring naar inhoud

Hovenier

De Hovenier is het schoolmagazine van het Zonnewiel. Het verschijnt als middenkatern in het landelijke tijdschrift Seizoener. * De Seizoener/Hovenier verschijnt 4x per jaar, ongeveer vóór de vakanties. In de Hovenier schrijven we artikelen over het onderwijs op onze school, komen ouders aan bod en presenteren de klassen hun werk. De Hovenier wordt graag gelezen door de ouders van onze school.

Bijdragen aan de Hovenierillustratie-ilse-werdler-herfst-2016-kln

We hebben een redactie die de inhoud van de Hovenier verzorgt. Wil je ook bijdragen of heb je ideeen, tips of suggesties.

Laat het ons weten: redactie@zonnewieldebilt.nl

Adverteren

Het is mogelijk om in de Hovenier te adverteren.

De tarieven, formaten en aanleverspecificaties staan in het pdf document: Hovenier Advertentie tarieven en voorwaarden 2016

Voor informatie en vragen kunt u mailen met redactie@zonnewieldebilt.nl

Download/bekijk de Hovenier

Hovenier Winter 2015

Hovenier Lente 2016

Hovenier Zomer 2016

Hovenier Herfst 2016

 

* De Seizoener is een onafhankelijk tijdschrift dat bijdraagt aan een eigentijdse presentatie en uitstraling van de vrijeschoolwereld. De inhoud wordt vóór en deels door de scholen zelf gemaakt. Zo wil Seizoener een uitingsvorm zijn voor wat er in en rondom de scholen leeft. Daarnaast biedt Seizoener ruimte aan zinvolle, inspirerende artikelen, gerelateerd aan de antroposofie en het opgroeiende kind in het bijzonder.