Is er plek?

Beschikbaarheid plaatsen kleuterklassen

Kleuters geboren tussen 1 september 2016 en 1 september 2017 (in schooljaar 2022-2023 zijn dit de kleuters die het schooljaar erop naar klas 1 gaan)
Voor kinderen van deze leeftijd hebben wij een paar plekjes. Maak een afspraak voor een gesprek voor zij-instroom middels onderstaand ‘Contactformulier zij-instroom’.

Kleuters geboren tussen 1 september 2017 en 1 september 2021
Voor kinderen van deze leeftijd zitten de jaren vol en hebben wij wachtlijsten. Neem voor de actuele stand van zaken contact op met ons secretariaat (info@zonnewieldebilt.nl). 

Kleuters geboren vanaf 1 september 2021
Voor kinderen van deze leeftijd hebben wij nog ruim plek. Bezoek een Open Ochtend en leer onze school en ons onderwijs kennen. Tijdens de Open Ochtend krijg je een informatiemap mee met een aanmeldingsformulier. 

Beschikbaarheid plaatsen klas 1-6 (groep 3-8)

Klas 1 (groep 3) zit vol en daarvoor houden wij een wachtlijst aan. U kunt zich hierop laten plaatsen door een Open Ochtend te bezoeken en vervolgens het aanmeldformulier in te leveren of in te sturen (in PDF-formaat) naar info@zonnewieldebilt.nl.

In de andere klassen hebben wij nog plek. Maak een afspraak voor een gesprek of vraag meer informatie over de mogelijkheden voor zij-instroom middels onderstaand contactformulier.

Contact

het Zonnewiel
Weltevreden 6
3731 AL De Bilt
Tel: 030 221 04 30
Meer contact