Is er plek?

Beschikbaarheid plaatsen kleuterklassen

Kleuters geboren vóór 1 september 2016
Voor kinderen van deze leeftijd hebben wij een wachtlijst. Neem voor de actuele stand van zaken contact op met ons secretariaat (info@zonnewieldebilt.nl). 

Kleuters geboren tussen 1 september 2016 en 1 september 2017
Voor kinderen van deze leeftijd hebben wij sinds kort enkele plekjes. Stuur een bericht via onderstaand contactformulier om een afspraak te maken voor een bezoek en meer informatie.

Kleuters geboren tussen 1 september 2017 en 1 september 2019
Voor kinderen van deze leeftijd hebben wij  wachtlijsten. Neem voor de actuele stand van zaken contact op met ons secretariaat (info@zonnewieldebilt.nl). 

Kleuters geboren vanaf 1 september 2019
Voor kinderen van deze leeftijd hebben wij plek. Bezoek een Open Ochtend en leer onze school en ons onderwijs kennen. Op de Open Ochtend krijg je een informatiemap mee met een aanmeldingsformulier. 

Beschikbaarheid plaatsen klas 1-6 (groep 3-8)

Voor klas 1 (groepen 3) is er een wachtlijst. U kunt zich hierop laten plaatsen door een Open Ochtend te bezoeken en vervolgens het aanmeldformulier in te leveren of in te sturen (in PDF-formaat) naar info@zonnewieldebilt.nl.

In de andere klassen hebben wij nog plek. Maak een afspraak voor een gesprek of vraag meer informatie over de mogelijkheden voor zij-instroom middels onderstaand contactformulier.

Contact

het Zonnewiel
Weltevreden 6
3731 AL De Bilt
Tel: 030 221 04 30
Meer contact