Spring naar inhoud

Kennismaken

Wil je verder kennismaken met onze school? Dat kan op verschillende manieren:

Open ochtend en informatie avond

Onze school leren kennen? Kom naar één van de open ochtenden. De data staan in de rechterkolom op de site. Het programma start om 10:00 en duurt tot ongeveer 12:00.
Je kunt dan kennismaken met ons onderwijs en onze medewerkers. Eén van de leerkrachten of de schoolleider vertelt over het vrijeschoolonderwijs en over onze manier van lesgeven. Daarnaast krijg je een rondleiding door de school en is er gelegenheid voor vragen. Tijdens de open ochtenden krijg je een goede algemene indruk van onze school, je kunt de sfeer proeven en beoordelen of onze school bij jou en je kind past.

Kennismakingsgesprek

Als je de specifieke situatie van je kind wilt bespreken en verdere vragen hebt maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat om een afspraak te regelen met de coördinator nieuwe leerlingen. Het secretariaat is telefonisch bereikbaar via tel: 030 221 04 30 (spreek gerust in, dan bellen we terug). Je kunt ook een e-mail sturen: info@zonnewieldebilt.nl of via het contactformulier.Vermeld in ieder geval je telefoonnummer en de reden voor een gesprek.

Op de hoogte blijven

Wilt je op de hoogte blijven van onze open dagen, markten en andere activiteiten? Volg ons dan via Facebook of Twitter.