Openochtend, kennismaken

Volgend schooljaar (2021-2022) houden we weer Open Ochtenden. Zodra de data bekend zijn, worden ze op deze pagina vermeld.
Zolang er coronamaatregelen zijn, hebben wij daarop onze Open Ochtenden aangepast:
– kinderen kunnen niet mee
– houd 1,5 m afstand
– blijf thuis wanneer je ziekteverschijnselen hebt die horen bij Covid-19
De ochtend begint om 9.30 uur, met inloop vanaf 9.15 uur. Afhankelijk van de coronarichtlijnen, starten we in school in de zaal óf buiten achter de school.
Heb je vragen over Kinderopvang de Geheime Tuin (voorheen Kindercentrum Weltevreden)? Een medewerker ervan is  ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.
Wij kunnen slechts een maximaal aantal bezoekers ontvangen, dus aanmelden is noodzakelijk
Je kunt je opgeven via het contactformulier op deze pagina. Geef hierbij op wie komt/komen (voor- en achternaam).

Meer Open Ochtenden dit schooljaar (2020/2021) zijn niet gepland. Zodra wij ochtenden voor schooljaar 2021/2022 plannen, worden die hier vermeld.

De Open Ochtend is dé manier om onze school te leren kennen.

Op de ochtend krijg je een goed beeld van de school en ons onderwijs. Allereerst vertelt de schoolleider over het vrijeschoolonderwijs en onze manier van lesgeven. Er is veel ruimte om vragen te stellen zodat je zelf kunt beoordelen of onze school bij jou en je kind past. Daarna leiden we je rond door en om de school en nemen een kijkje in alle klassen tijdens de lessen. Zo kan je echt goed de sfeer proeven. (In verband met de coronamaatregelen is het door de school lopen vervallen.)

Tijdens de ochtend krijg je een informatiemap mee om alles nog eens rustig na te lezen. In de map zit ook het aanmeldingsformulier.

Inloop vanaf 9.45 uur, start programma om 10.00 uur. De ochtend duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Kennismakingsgesprek

Als je de specifieke situatie van je kind wilt bespreken en verdere vragen hebt, maak dan na de Open Ochtend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je kunt ook na de ochtend een e-mail sturen: info@zonnewieldebilt.nl of via het contactformulier. Vermeld in ieder geval je telefoonnummer en de reden voor een gesprek.

Voor alle zij-instroom (ook kleuters die al op een andere school gestart zijn) houden we altijd een gesprek. Zo kunnen we samen bekijken of onze school past bij de wensen van jou en je kind.
We vragen je wel eerst een Open Ochtend te bezoeken, zodat je van alles wat onze school kan bieden, al op de hoogte bent.

Contact

het Zonnewiel
Weltevreden 6
3731 AL De Bilt
Tel: 030 221 04 30
Meer contact