Openochtend, kennismaken

Zolang er coronamaatregelen zijn, vragen wij je aan te melden voor de Open Ochtenden.
Op 19 november houden we twee rondes: om 9.30 uur en 10.30 uur.
De informatie wordt gegeven in onze zaal, waar maximaal 30 personen plaats kunnen nemen.
Kom daarom met 1 persoon per gezin; kinderen kunnen helaas niet mee.
Heb je vragen over het Kindercentrum Weltevreden? De directeur ervan is  ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.
Je kunt je opgeven via het contactformulier op deze pagina. Geef hierbij op wie komt (voor- en achternaam) en bij welke ronde je aanwezig wilt zijn.

De openochtend is dé manier om onze school te leren kennen. Zie voor data de rechterkolom op de site.

Op de ochtend krijg je een goed beeld van de school en ons onderwijs. Allereerst vertelt de schoolleider over het vrijeschoolonderwijs en onze manier van lesgeven. Er is veel ruimte om vragen te stellen zodat je zelf kunt beoordelen of onze school bij jou en je kind past. Daarna leiden we je rond door de school en nemen een kijkje in alle klassen tijdens de lessen. Zo kan je echt goed de sfeer proeven.

Aan het eind van de ochtend krijg je een informatiemap mee om alles nog eens rustig na te lezen. In de map zit ook het aanmeldingsformulier.

Inloop vanaf 9.45 uur, start programma om 10.00 uur. De ochtend duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Kennismakingsgesprek

Als je de specifieke situatie van je kind wilt bespreken en verdere vragen hebt maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat om een afspraak te regelen met de coördinator nieuwe leerlingen. Het secretariaat is telefonisch bereikbaar via tel: 030 221 04 30 (spreek gerust in, dan bellen we terug). Je kunt ook een e-mail sturen: info@zonnewieldebilt.nl of via het contactformulier. Vermeld in ieder geval je telefoonnummer en de reden voor een gesprek.

Voor alle zij-instroom (ook kleuters die al op een andere school gestart zijn) houden we altijd een gesprek. Zo kunnen we samen bekijken of onze school past bij de wensen van jou en je kind.

Contact

het Zonnewiel
Weltevreden 6
3731 AL De Bilt
Tel: 030 221 04 30
Meer contact