Openochtend, kennismaken

In schooljaar 2022-2023 houden we weer Open Ochtenden voor nieuwe kleuterouders. De eerstvolgende zal zijn op vrijdag 14 april.

De ochtend begint om 9.30 uur, met inloop vanaf 9.15 uur. We starten in school in de zaal.

Rond 11.30 uur is de ochtend afgelopen.

Heb je vragen over Kinderopvang de Geheime Tuin (voorheen Kindercentrum Weltevreden)? Een medewerker ervan is  ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

We houden enkele regels aan:
– in verband met de rust tijdens de informatieronde vragen we je je kind(eren) niet  mee te nemen naar de ochtend
–  blijf thuis wanneer je ziekteverschijnselen hebt die passen bij corona.

Wij kunnen slechts een maximaal aantal bezoekers ontvangen, dus aanmelden is noodzakelijk.

Je kunt je opgeven via het contactformulier op deze pagina. Geef hierbij op wie komt/komen (voor- en achternaam).

Voor schooljaar 2022-2023 zijn de volgende Open Ochtenden gepland: 15 september 2022, 17 november 2022, 2 februari 2023, 14 april 2023 en 8 juni 2023.

De Open Ochtend is dé manier om onze school te leren kennen. Op de ochtend krijg je een goed beeld van de school en ons onderwijs.
Allereerst vertelt de schoolleider over het vrijeschoolonderwijs en onze manier van lesgeven. Er is veel ruimte om vragen te stellen zodat je zelf kunt beoordelen of onze school bij jou en je kind past. Daarna leiden we je rond (door en) om de school en nemen een kijkje in verschillende klassen tijdens de lessen. Zo kun je goed de sfeer proeven.

Tijdens de ochtend krijg je een informatiemap mee om alles nog eens rustig na te lezen. In de map zit ook het interesseformulier.

Kennismakingsgesprek

Als je de specifieke situatie van je kind wilt bespreken en verdere vragen hebt, maak dan na de Open Ochtend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je kunt ook na de ochtend een e-mail sturen: info@zonnewieldebilt.nl of via het contactformulier. Vermeld in ieder geval je telefoonnummer en de reden voor een gesprek.

Voor alle zij-instroom (ook kleuters die al op een andere school gestart zijn) houden we altijd een gesprek. Zo kunnen we samen bekijken of onze school past bij de wensen van jou en je kind.
Eerst een Open Ochtend bezoeken is niet nodig, je kunt direct een afspraak maken voor een gesprek middels onderstaand contactformulier. We vinden het fijn als je daarin al wat informatie geeft, zoals de reden van wisseling en leeftijd van je kind(eren) en in welke groep zij(/hij) op dit moment zit(ten).

Contact

het Zonnewiel
Weltevreden 6
3731 AL De Bilt
Tel: 030 221 04 30
Meer contact