Kinderopvang

Kinderopvang De Geheime Tuin – Kinderdagverblijf en BSO                                                                               

Over ons
Op zoek naar een kinderdagverblijf of BSO waar je kind verblijft in een veilige, warme en huiselijke sfeer? Dan ben je bij De Geheime Tuin aan het goede adres. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop en er is volop ruimte voor de eigenheid van je kind. Onze leidsters en kinderen bakken samen brood, zorgen voor de (moes)tuin en gaan iedere dag naar buiten!

‘Wanneer een kind de kans krijgt om de natuur met zijn hele wezen te beleven treedt hij het gebied binnen van dromen, wonderen en ontdekkingen en doet het allerlei positieve ervaringen op. Wij noemen dit gebied ‘De Geheime Tuin’.

In het gebouw van het Zonnewiel is een bso (4-12 jaar) en we starten er per 6 november 2023 met peutergroep Zonnetuin. Neem voor aanmelden en meer informatie contact met ons op.

Onze filosofie
De individuele ontwikkeling van het kind en natuurbeleving staan bij ons centraal. Ieder kind is uniek en beschikt over eigen talenten. Het uitgangspunt van ons pedagogisch beleid zijn de inzichten, zoals die ontwikkeld zijn vanuit de antroposofie.

Natuurbeleving
Naast de individuele ontwikkeling van elk kind staat natuurbeleving bij ons centraal en vormt een vast onderdeel van ons dag-, week- en jaarritme. Ieder kind heeft recht op een groene leefomgeving om in te kunnen spelen, ontdekken, beleven, ontmoeten en ervaren. Wij maken daarom gebruik van natuurlijke (spel)materialen, gaan veel naar buiten en volgen de seizoenen. 

Biologisch
Wij eten en drinken gezond, lekker en biologisch. Voeding is van belang voor de smaakontwikkeling en de opbouw van het fysieke lichaam. Wij besteden veel aandacht aan voeding, omdat wij dit belangrijk vinden. Wij willen dat de kinderen gedurende de dag genoeg energie hebben om te kunnen spelen, leren en zich te kunnen ontwikkelen.

Meer informatie is te lezen op onze website https://www.kinderopvang-degeheimetuin.nl 

Via onze website kun je ook meer informatie vinden over inschrijven en onze contactgegevens: https://www.kinderopvang-degeheimetuin.nl/contact/inschrijven-kinderopvang.

Contact

het Zonnewiel Vrijeschool De Bilt
Weltevreden 6
3731 AL De Bilt
Tel: 030 221 04 30
Meer contact